Ajankohtaista » Kouvolan Matkatoimisto


Tallinnan D-terminaalin autolähtöselvityksen paikka muuttuu 9.5.2018 alkaen

8.5.2018


Tallink pyytää kaikkia Tallinnaan autolla matkustavia huomioimaan, että keskiviikosta 9.5.2018 alkaen Tallinnan sataman D-terminaalin autolähtöselvityksen paikka muuttuu ja samalla Tallinnan Satama ottaa käyttöön elektronisen Smart Port -autolähtöselvityksen. Tallinnan sataman uusi elektroninen Smart Port -autolähtöselvitys nopeuttaa ja sujuvoittaa matkallelähtöä.

Automatkustajan saapuessa satamaan ajoneuvon rekisterikilvet luetaan automaattisesti ja oikea lähtöselvitysportti ilmoitetaan näytöllä. Lähtöselvitysportilla ajoneuvon rekisterikilvet luetaan automaattisesti uudelleen ja samalla tarkistetaan varauksen tiedot. Asiakas saa laivaannousukortit lähtöselvitysvirkailijalta. Mahdollisia muutoksia varaukselle voi tehdä normaalien sääntöjen mukaan. Tämän jälkeen elektroninen näyttö ilmoittaa oikean kaistan ja portti sinne aukeaa.

Tallinnan automatkustajan muistilista:

- Varaa lähiviikkoina normaalia enemmän aikaa Tallinnan satamassa.
- Pidä matka-asiakirjat esillä lähtöselvitysportille saapuessa.
- Tarkista, että autosi rekisterikilvet ovat helposti luettavissa, eivätkä esim. lian peitossa.
- Autolähtöselvityksen uusi osoite on Uus-Sadama 19/23.

 
Tallinnan autolähtöselvitys 9.5.2018 alkaen:

 Tallink autolahtoselvitys


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy