Kaupunkilomat - lennot, majoitus, omatoimimatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kaupunkilomat

Räätälöidyt kaupunkilomat omien toiveidesi mukaan!


Räätälöimme kaikki omatoimiset kaupunkilomat aina toiveidesi mukaan! Listattuna joitakin esimerkkejä suunnittelun tueksi. Ole meihin yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä toiveidesi kaupunkiloma!


Mitä mielenkiintoisempia kaupunkikohteita löytyy kaikkialta maailmasta, toiset ovat aivan kiven heiton päässä Suomesta, kuten Pietari tai Tukholma, toiset taas maailman aivan toisella laidalla.

Ja väliin mahtuu satoja uskomattoman upeita metropoleja, kulttuurikaupunkeja, uuteen nousuun heränneitä miljoonakaupunkeja tai idyllisiä pikkukaupunkeja, joissa loma tuntuu todella lomalta.

Halusitpa lähteä matkalle yksin reppu selässä kohti tuntematonta tai valmiille ryhmämatkalle tai jotain siltä väliltä, yhdessä löydämme Sinulle varmasti oman matkasi maailman kaupunkien joukosta! Tai miksi et yhdistäisi samalle lomalle vaikka useampia kaupunkeja?

Meiltä voit varata niin seuramatkat, räätälöidyt omatoimimatkat tai vaikka vain pelkän majoituksen, jos haluat hoitaa kuljetukset itse.

Kaupunkilomaa suunnittelevan kannattaa olla liikkeellä ajoissa - mitä aikaisemmin varaat, sitä edullisemmin matkustat!

Valitse tästä unelmakaupunkisi ja katso esimerkkihintoja ja matkavinkkejä.


AMSTERDAM
ATEENA
BARCELONA
BERLIINI
BRATISLAVA
BRYSSELI
BUDAPEST
DUBLIN
HAMPURI
HANNOVER
HONG KONG
KÖÖPENHAMINA
KRAKOVA
LISSABON
LONTOO
MADRID
MILANO
MÜNCHEN
NIZZA
OSLO
PARIISI
PRAHA
REYKJAVIK
RIIKA
ROOMA
SINGAPORE
VARSOVA
VILNA
WIEN
ZÜRICH

Haluatko haluat lomaltasi miljoonakaupunkia rauhallisempaa tunnelmaa, vähemmän ihmisiä, mutta kuitenkin tekemistä, näkemistä ja unohtumattomia elämyksiä? 
Pienet kaupungit - Suuret elämykset, tutustu vaihtoehtoihin tästä. 

Etkö löytänyt suosikkikaupunkiasi listalta? Pyydä tarjous omasta toivematkastasi tästä.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy