Lappi - Omatoimiset matkat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 315,00 €

Talviloma Lapissa

Mäenlaskua, mökkeilyä, hauskanpitoa? Lappi on täynnä mahdollisuuksia!


Meiltä saat Lapin hangille sekä valmismatkat että pelkät majoitukset tai lennot. Valikoimaamme kuuluvat niin hotellit, mökit, lomahuoneistot kuin uniikit iglutkin. Voit itse valita lähtöpäivän, kohteen, matkan keston sekä majoituspaikan. Räätälöimme matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan!


Kauttamme voit varata hotelli-, huoneisto tai mökkimajoitukset, juna- tai lentoliput, autonvuokraukset tai vaikka koko paketin ruokailuineen, kuljetuksineen ja oheisohjelmineen. Sinä päätät mitä palveluita haluat ja maksat vain niistä.
Perheille, kaveriporukoille, yrityksille, yhdistyksille... Kaikki onnistuu.

Lapissa on monipuolinen kohdevalikoima - haluatpa sitten hiihtää, lasketella, lumikenkäillä, moottorikelkkailla tai kaikkea näistä, löytyy sinulle varmasti sopiva kohde.
Ja majoitusta löytyy aivan laidasta laitaan - suuria ja monipuolisia ketjuhotelleja parhaalla paikalla, alppitalomajoitusta hiihtokeskuksen sydämessä, omaleimaisia ja idyllisiä pikkuhotelleja luonnonrauhassa, mökkimajoitus omassa rauhassa tai vaikka majoitus lasikattoisessa iglussa tähtitaivaan alla.

Tutustu erilaisiin majoitusvaihtoehtoihin tästä. 

Tässä muutamia vaihtoehtoja ja esimerkkihintoja lento+majoitus -paketeista Pohjois-Suomen suosituimpiin kohteisiin.

LEVI

1vk alk. 405€/hlö
3 vrk alk. 315€/hlö

Alkaen hinnat tammikuun lähdöille ja majoituttaessa Moonlight -huoneistojen studiohuoneissa, joissa oma sauna ja sijainti aivan Levikeskuksen palveluiden äärellä, vain kivenheiton päässä laduista ja rinteistä.
Pyydä tarjous omien toiveidesi mukaiselle matkalle!

YLLÄS

1vk alk. 475€/hlö
3 vrk alk. 395€/hlö

Alkaen hinnat tammikuun lähdöille ja majoituttaessa Ylläs Chalets -huoneistojen 1 makuuhuoneen huoneistossa, joissa oma sauna ja parveke ja sijainti aivan Iso-Ylläksen palveluiden äärellä, vain kivenheiton päässä laduista ja rinteistä.
Pyydä tarjous omien toiveidesi mukaiselle matkalle!

RUKA

1vk alk. 475€/hlö
3 vrk alk. 380€/hlö

Alkaen hinnat tammikuun lähdöille ja majoituttaessa Länsirinne -huoneistojen 2 makuuhuoneen huoneistossa, joissa oma sauna ja sijainti aivan Rukakeskuksen palveluiden äärellä, vain kivenheiton päässä laduista ja rinteistä.
Pyydä tarjous omien toiveidesi mukaiselle matkalle!

SAARISELKÄ

1vk alk. 415€/hlö
3 vrk alk. 350€/hlö

Alkaen hinnat tammikuun lähdöille ja majoituttaessa Moitakuru -huoneistojen studiohuoneissa, joissa oma sauna ja sijainti aivan Saariselän keskustan palveluiden äärellä, vain kivenheiton päässä laduista ja rinteistä.
Pyydä tarjous omien toiveidesi mukaiselle matkalle!

 

Tutustu ja ihastu - pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

Kaikki yllä olevat alkaen hinnat sisältävät Finnairin lennot Helsingistä turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla ja majoituksen 2 hengen huoneessa/huoneistossa ilman aterioita.
Lentokenttäkuljetukset, loppusiivous ja liinavaatteet lisämaksusta.

Jos haluat lähteä matkaan omalla autolla, saat kauttamme myös pelkän majoituksen! Kysy lisää toimistostamme.

Huomaathan, että kaikki esimerkkihinnat ovat vain esimerkkejä ja räätälöimme matkan aina juuri Sinun toiveidesi mukaan.
Lopulliseen hintaan vaikuttaa valitsemasi matka-ajankohta, matkan kesto, seurueen koko, valittu majoitus sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Hinnat ovat edullisimmillaan huippusesonkien ulkopuolella ja korkeimmillaan joulun- ja uudenvuoden, hiihtolomien sekä pääsiäisen aikaan.
Varaamalla hyvissä ajoin voit säästää satoja euroja!
Kysy myös valmismatkojen joustavista maksu- ja varausehdoistamme!

 

 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2022 | Kouvolan Matkatoimisto Oy