Omatoimiset lomat nyt joustavin maksuehdoin! » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Varaa nyt - maksa myöhemmin!

Varaa 31.5.2022 mennessä ja maksa vasta 35pv ennen lähtöä!


Nyt voit hyödyntää hyvissä ajoissa varaavan edulliset hinnat ilman taloudellista riskiä! Varaa räätälöity omatoimimatkasi viimeistään 31.3.2021 ja maksat vasta 35vrk ennen matkasi alkua!


VARAA NYT - MAKSA MYÖHEMMIN!

Kun varaat räätälöidyn ulkomaille suuntautuvan omatoimimatkan 31.5.2022 mennessä ja maksat matkasi vasta 35vrk ennen lähtöä!

Voit nyt siis tehdä varauksen huoletta ja ilman sitoutumista, mutta hyödyntää hyvissä ajoissa varaavan edulliset hinnat.
Hyvissä ajoin varaamalla säästät selvää rahaa!
Kun koronarajoitukset viimein poistuvat, tulee kapasiteettia olemaan vielä pitkään tarjolla paljon normaalia vähemmän ja lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla merkittävästi korkeammat.

Sinulla on siis hyvin aikaa vielä varauksen jälkeen seurata koronatilanteen kehittymistä, ennen kun teet lopullisen päätöksen.

Etu koskee Kouvolan Matkatoimiston räätälöityjä omatoimilomia, joissa lentoyhtiönä Finnair ja matkapaketti sisältää vähintään lennot ja majoituksen.
Euroopan ulkopuolisten kohteiden osalta myös KLM:n, Air Francen, Icelandairin ja Qatar Airwaysin lennoilla toteutettavat matkat kuuluvat edun piiriin.

Etua voit hyödyntää esimerkiksi seuraavien laisissa matkoissa:

Pienet kaupungit - suuret elämykset, katso ideoita ja esimerkkejä TÄSTÄ 
Kaupunkilomat, katso ideoita ja esimerkkejä TÄSTÄ 
Kaukomatkat ja yhdistelmät, katso ideoita ja esimerkkejä TÄSTÄ
Hää- ja juhlamatkat, katso ideoita ja esimerkkejä TÄSTÄ

Kaikki matkat räätälöidään toiveidesi mukaan! Pyydä tarjous omasta toivematkastasi tästä.

*HUOM!
- Kansainvälisen risteilyn, erikoismajoituksen (esimerkiksi huvilat) tai pääsylippuja (esimerkiksi musikaali-, teatteri-, jalkapallo- tms. lippuja) sisältävät matkat eivät kuulu edun piiriin.
- Etu koskee alle 10 hengen ryhmille räätälöitäviä matkoja. Suuremmille ryhmille voimme tarjota myös joustavat ehdot, mutta ne vahvistetaan aina tapauskohtaisesti tarjouksen yhteydessä.
- Koskee vain uusia varauksia.

Kaikki nämä matkat ovat myös matkapakettiyhdistelmiä, joissa noudatetaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja Kouvolan Matkatoimiston räätälöityjen matkapakettien eritysehtoja, joten matkasi on kaikin puolin turvattu.
Tutustu ehtoihin ja matkustajan tärkeimpiin oikeuksiin tästä. 

Kysy lisää toimistostamme!

Paperilennokki

 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2022 | Kouvolan Matkatoimisto Oy