Keväinen Budapest » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 870,00 € /hlö

Keväinen Budapest

7.-10.5.2018 * täyttymässä!


Budapest tarjoaa paljon nähtävää! Budapestin halki virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan: Budaan ja Pestiin. Budan puolella on korkeita kukkuloita, kun taas Pestin puolella maisema on alavaa tasankoa. Budapest ja sen ympäristö on täynnä nähtävää ja koettavaa. Budapestin nähtävyyksien lisäksi näemme ainutlaatuisen Sissin linnan Gödölllössä ja käymme Szentendren taiteilijakaupungissa.


Tämä matka on täyttymässä! Varaa heti!

Lentoaikataulu

7.5.2018 Helsinki 09.30 - Budapest 10.50  (AY 753)
10.5.2018 Budapest 19.00 - Helsinki 22.20  (AY 756)
Finnairin suorat lennot

Majoitus

Star Inn Hotel Budapest Centrum, by Comfort
Dessewffy utca 36 (6. Bezirk)
1066 Budapest 

Matkaohjelma

Maanantai 7.5.2018
Saapuminen Budapestiin klo 10.50. Siirrytään bussiin ja lounaalle, jonka jälkeen on vuorossa perinteinen kaupunkikierros. Se kattaa Budapestin kauneimmat ja tärkeimmät nähtävyydet, mm. Sankarten Aukion, Oopperatalon ja St. Stephanin basilikan. Kierros jatkuu Tonavan yli Budan puolelle, kaupungin vanhimmalle alueelle, kohti Linnavuorta ja Budan kuninkaanlinnaa, kaunista Matias-kirkkoa ja Kalastajalinnaketta. Myöhään iltapäivällä majoittaudutaan Star Inn Hotel Budapest Centrumiin ***.

Tiistai 8.5.2018
Retki Budapestin kupeessa olevaan ihastuttavaan Gödöllön pikkukaupunkiin, jonka keskiössä on kaunis Sissin linna. Kuninkaallinen kartano Gödöllössä on suurin barokkipalatsi Unkarissa ja toiseksi suurin koko maailmassa Versailles'n jälkeen. Kartano tuli kuuluisaksi ainutlaatuisella menneisyydellään ja arkkitehtuurillaan. Sen rakennuttaja, kreivi Antal Grassalkovich, oli arvovaltaisin aatelismies Unkarissa 1700-luvulla. Kartano on rakennettu Gödöllön keskustaan ja esittää kautensa aatteellista elämäntyyliä. Myöhemmin rakennus oli keisari Frans Josefin ja keisarinna Elisabethin mieluisa oleskelupaikka. 

Keskiviikko 9.5.2018
Omatoimista tutustumista kaupungin nähtävyyksiin tai käynti vanhassa kauppahalissa, jonka kymmenet pienet ruoka-, mauste- ja vihannesmyymälät houkuttelevat ostoksille. Päivän päätteeksi illallisristeily Tonavalla. Illalla, valojen sytyttyä astuu esiin aivan uusi kaupunki. Risteilyn aikana vierailla on mahdollisuus nauttia upeasti valaistusta Budapestista ja sen monista kiehtovista historiallisista rakennuksista. 

Helatorstaina 10.5.2018
Aamiaisen jälkeen valmistaudutaan kotiinlähtöön, pakataan tavarat bussiin ja tehdään retki Szentendren tunnelmalliseen ja pittoreskiin pikkukaupunkiin, joka sijaitsee noin 20 km päässä Budapestistä. Tässä välimerellistä ätunnelmaa henkivässä taiteilijakaupungissa on helppo irrottautua suurkaupungin hälinästä. Mahdollisuus vierailla kuuluisassa Margit Kovácin keramiikkamuseossa sekä marsipaanimuseossa, jonka jälkeen on vielä aikaa tehdä pieni kävely tai poiketa johonkin Szentendren monista pienistä taidegallerioista tai kahviloita. Lounas paikallisessa ravintolassa, sekä vierailu viinimuseossa, jossa paikallisten viinien maistiaiset. Ohjelman jälkeen kuljetus lentokentälle. Lento Helsinkiin lähtee klo 19.00 ja saapuu perille klo 22.20. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Varaa matka

Matkan hinta: 870 €/hlö

Hintaan sisältyy
* Finnairin lennot Helsinki-Budapest-Helsinki turistiluokassa
* majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* ateriat matkaohjelman mukaan 
* ohjelman mukaiset bussikuljetukset, retket ja oppaan palvelut retkillä

Lisämaksusta
* yhden hengen huone
* liityntälennot

Palvelumaksu: 10 €/varaus

Varaukset ja lisätiedot:
Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

 

Dessewffy utca 36, 1066 Budapest

© 2018 | Kouvolan Matkatoimisto Oy