Jalkapallomatkat, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 330,00 €

Jalkapallomatkat

- Huippujalkapalloa Englannissa, Italiassa, Espanjassa, Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa!


Lähde seuraamaan huippujalkapalloa Euroopan mielenkiintoisiin metropoleihin! Jalkapallo on yksi maailman seuratuimmista urheilulajeista ja mm. Lontoossa, Barcelonassa ja Milanossa sen seuraaminen paikan päällä on paljon enemmän kuin vain urheiluelämys.


Olemme keränneet alle esimerkkejä Euroopan jalkapallomatkoista - Englantiin (Liverpool ja Manchester vielä tulossa), Saksaan, Espanjaan, Italiaan, Ranskaan (tulossa) ja Hollantiin.

Kauttamme saat jalkapallomatkoja myös paljon muihin kohteisiin ja otteluihin
Pyydä tarjous omasta toivematkastasi tästä.

Lontoo alk. 385€
Milano alk. 455€
Rooma alk. 330€
Madrid alk. 530€
Barcelona alk. 560€
München alk. 505€
Frankfurt alk. 455€
Düsseldorf alk. 570€
Berliini alk. 345€
Amsterdam alk. 425€

Huomaathan, että kaikki hinnat sisältävä jo otteluliput ja niiden toimituskulut, lennot matkatavaroineen sekä 3 yön hotellin aamiaisella!

Kaikki matkat ovat esimerkkejä - matkapäiviä, hotellia, lentoja sekä otteluita on paljon muitakin.
Lopullinen hinta määräytyy varaushetken hinta- ja paikkatilanteesta. Varaamalla hyvissä ajoin, säästät jopa satoja euroja!

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

HUOM!

Jalkapallo-ottelujen päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Lopulliseen otteluohjelmaan vaikuttavat mm. kansainväliset pelit sekä otteluiden mahdolliset televisioinnit.
Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä ottelun ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy