Jalkapallomatkat, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 327,00 €

Jalkapallomatkat

Räätälöidyt jalkapallomatkat Euroopan huippupeleihin


Lähde seuraamaan huippujalkapalloa Euroopan mielenkiintoisiin metropoleihin! Jalkapallo on yksi maailman seuratuimmista urheilulajeista ja mm. Lontoossa, Barcelonassa ja Milanossa sen seuraaminen paikan päällä on paljon enemmän kuin vain urheiluelämys.


JALKAPALLOMATKAT KAUDELLE 2019-2020 NYT MYYNNISSÄ!

Lähde seuraamaan huippujalkapalloa helposti ja turvallisesti.
Meillä on useiden vuosien kokemus jalkapallomatkojen järjestämisestä ja kaikki matkat räätälöidään aina toiveidesi mukaan. Voit valita matkapäivät, lentoyhtiön ja -aikataulut, hotellin sekä muut palvelut toiveidesi mukaan.
Alle olemme keränneet esimerkkejä paketeista, jotta saat yleiskuvan tarjonnasta, mutta huomaathan, että kaikki hinnat ovat esimerkkejä, jotka perustuvat heinäkuussa 2019 voimassaolleisiin hintoihin ja paikkatilanteeseen.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen ja hintatason mukaan.
Huomaathan, että kaikki hinnat sisältävä jo otteluliput ja niiden toimituskulut, lennot matkatavaroineen sekä 3 yön hotellin aamiaisella!
Varaamalla hyvissä ajoin säästät jopa satoja euroja!

Kauttamme saat jalkapallomatkoja myös paljon muihin kohteisiin ja otteluihin
Pyydä tarjous omasta toivematkastasi tästä.

Berliini alk. 327€
Lontoo alk. 404€
Barcelona alk. 411€
Rooma alk. 469€
Milano alk. 480€
Madrid alk. 503€
Pariisi alk. 540€
München alk. 554€

Manchester alk. 585€
Amsterdam alk. 654€
Liverpool alk. 803€
 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

HUOM!

Jalkapallo-ottelujen päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Lopulliseen otteluohjelmaan vaikuttavat mm. kansainväliset pelit sekä otteluiden mahdolliset televisioinnit.
Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä ottelun ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.
Kouvolan Matkatoimisto ei voi vaikuttaa eikä näin ollen vastaa urheilutapahtumien peruutuksista tai niiden ajankohtien siirrosta. Mikäli tapahtuma peruutetaan tapahtuman järjestäjien toimesta, palautetaan pääsylippujen osuus.
Mikäli asiakas haluaa peruuttaa myös muut matkajärjestelyt, peritään niiden osalta todelliset toteutuneet kulut.
Liput tulevat kotijoukkueen katsomoon (jos ei muuta sovita varausvaiheessa), vastustajajoukkueen näkyvä kannattaminen ja väreihin pukeutuminen on kiellettyä
Jalkapalloliput voimme taata vierekkäiset paikat 2 hengen seurueille, isommat seurueet voidaan joutua jakamaan pareittain eri osiin katsomoa. Toki pyrimme aina saamaan isommillekin seurueille vierekkäiset paikat, mutta koska kysyntä lipuille on kova, ei se aina ole mahdollista.
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy