Australia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Australia

Sydney tai Melbourne


Rantoja, luontoa, kaupunkeja... Ihan kaikkea ja vielä paljon muuta!


Lue lisää Sydneystä: sydney.com

Lue lisää Melbournesta: visitmelbourne.com

Linkin tiedot sitoumuksetta.

Australiassa voit nauttia auringosta, luonnosta, surffauksesta ja rennosta menosta. Australiasta löytyy kaikkea autioista erämaista hienohiekkaisiin rantoihin! Suurten kaupunkien lisäksi Australiasta löytyy upeita luontokohteita ja eläimiä, joita ei löydy mistään muualta.

Suosittuja matkakohteita Australiassa:

Sydney

Sydneyssä voit tehdä ostoksia Queen Victoria Buildingin ja Pitt Street Mallin kaupoissa, ihailla Harbour Bridgen sillalta avautuvaa komeaa näkymää oopperatalolle tai nauttia auringosta Bondin tai Manlyn rannoilla. Illanviettoon kannattaa suunnata the Rocksin alueen ravintoloihin ja huvittelupaikkoihin.

ESIMERKKIHINTOJA:
5 yön matka Qatarin lennoilla alkaen 1395€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Parkroyal Darling Harbourissa ilman aamiaista.
Qatarin
lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Sydney sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Sydneyssä kohtuuhinnalla.

Australiassa on valtavasti nähtävää, joten lomalla kannattaa ehdottomasti yhdistää useampia kohteita. Matkalla Australiaan voit pysähtyä pariksi päiväksi vaikka Dohassa tai yhdistää lomaasi muutaman päivän vaikka Singaporessa tai Hong Kongissa. Kysy lisää!

Sydney on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
PARKROYAL Darling Harbour ****
Tasokas hotelli vain kivenheiton päässä Darling Harbourista ja Chinatownista ja alle 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin parhailta ostosaluilta ja mm. Pitt Street Mallilta ja noin 2km The Rocksin alueelta.
Osoite: 150 Day St - 2000 - Sydney

Melbourne

Australian toiseksi suurinta kaupunkia Melbournea voisi melkeinpä kutsua Australian kulttuuripääkaupungiksi: Melbournessa järjestetään vuosittain lukuisia eri teemoihin liittyviä festivaaleja ja tapahtumia. Löytyy musiikikia, teatteritapahtumia, elokuvafestivaaleja, ruoka- ja viinifestivaaleja... Melbournessa on myös erinomaiset shoppailumahdollisuudet!

 

ESIMERKKIHINTOJA:
5 yön matka Qatarin lennoilla alkaen 1295€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Victoriassa ilman aamiaista.
Qatarin
lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Melbourne sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Melbournessa kohtuuhinnalla.

Koostaan huolimatta Melbourne on matkailijalle helppo kohde ja keskusta on kompakti, mutta tarjonnaltaan monipuolinen, tarjolla on kaikkea kulttuurista hyvään ruokaan sekä urheiluun.

Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
The Victoria Melbourne Hotel ***
Edullinen keskitason hotelli aivan Melbournen keskustassa, vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Federation Squarelta ja City Circle -raitiovaunun reitiltä, joka kiertää Melbournen keskustaa.
Osoite: 215 Little Collins Street, Melbourne, VIC 3000

 

 

Varatessasi Australian matkapaketin kauttamme, Australiaan vaadittavan ETA-hyväksynnän tekeminen Suomen kansalaiselle sisältyy matkan hintaan. 

Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Australiassa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Australian matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa Australiaan, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä!

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy