Etelä-Afrikka - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Etelä-Afrikka

Kapkaupunki tai Johannesburg


Safareita, viinitiloja, nähtävyyksiä... Monien kasvojen Etelä-Afrikka ei jätä kylmäksi!


Lue lisää Kapkaupungista: tourismcapetown.co.za

Lue lisää Johannesburgista: joburg.org.za

Linkin tiedot sitoumuksetta!

Etelä-Afrikka on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan, kansallispuistoistaan ja viinialueistaan, mutta Etelä-Afrikan kaupungeista löytyy myös monipuolista kulttuuritarjontaa sekä ostosmahdollisuuksia.

Suosittuja matkakohteita Etelä-Afrikassa:

Kapkaupunki

Atlantin valtameren, Pöytävuoren ja viinitarhojen kainalossa sijaitseva Kapkaupunki tarjoaa totta kai ruoka- ja viinielämyksiä, mutta myös paljon mielenkiintoista nähtävää!  Useimmat turistit suuntaavat Kapkaupungin vanhalle satama-alueelle, Waterfrontille, jonka keskustassa on paljon kauppoja, viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Menneestä ajasta kertovat hollantilaisten 1600-luvulla rakentama linnoitus ja brittien siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri. Käy myös Pöytävuoren päässä sijaitsevassa Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa!

ESIMERKKIHINTOJA:
5 yön matka Qatarin lennoilla alkaen 795€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Cape Heritagessa ja aamiaisen
Qatarin
lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Kapkaupunki sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hinnat vaihtelevat kovasti ajankohdan mukaan. Edullisinta matkustusaikaa on syksy.

Etelä-Afrikassa on valtavasti nähtävää, joten lomalla kannattaa ehdottomasti yhdistää useampia kohteita. Kapkaupungista käsin on helppo lähteä tutustumaan esimerkiksi Stellenboschin viinialueeseen.

Kapkaupunki on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Cape Heritage Hotel ****
Hyvätasoinen hotelli aivan Kapkaupungin keskustassa, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Victoria & Albert Waterfrontilta.
Osoite: 90 Bree Street - 8000 - Cape Town

Johannesburg

Johannesburg on Etelä-Afrikan suurin kaupunki, jossa kohtaavat köyhät ja rikkaat. Kulttuurin ystäville kaupungista löytyy mm. taidegallerioita sekä teatterikeskus Market theatre, historiasta kiinnostuneet voivat vierailla vaikkapa Johannesburgin Apartheid-museossa ja MuseumAfricassa.

 

ESIMERKKIHINTOJA:
5 yön matka Qatarin lennoilla alkaen 995€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Victoriassa ilman aamiaista.
Qatarin
lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Johannesburg sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hinnat vaihtelevat kovasti ajankohdan mukaan. Edullisinta matkustusaikaa on syksy.

Johannesburg on hyvä aloituspiste niille, jotka haluavat jatkaa matkaa Etelä-Afrikan safarikohteisiin, kuten Krugeriin, Pilanesbergiin tai Waterbergiin.

Sandtonin alue on hyvä valinta Johannesburgissa majoittuvalle. Se sijaitsee noin 12km Johannesburgin ydinkeskustasta pohjoiseen ja se on yksi Johannesburgin vauraimmista alueista. Alueella on monipuoliset palvelut ja se on turvallinen kiintopiste Johannesburgiin tutustumiseen.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Courtyard Hotel Sandtron ***+
Hyvä keskitason hotelli Sandtonissa, Johannesburgin liike-elämän sydämessä.
Osoite: 130 Rivonia Road,sandown - 2146 - Johannesburg


Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Etelä-Afrikassa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Etelä-Afrikan matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä! 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy