Intia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Intia

Delhi tai Goa


Rantoja, historiaa, värien sinfoniaa... Eksoottinen rantalomailijan paratiisi ja samalla ainutlaatuinen sekoitus kulttuureja, tuoksuja ja värejä!


Katso lisätietoja Intiasta: www.incredibleindia.org

Linkin tiedot sitoumuksetta!

Intia on värikäs maa, josta löydät mausteista ruokaa, temppeleitä, ihmisvilinää, ja toisaalta myös Goan upeat rannat. Intiasta tulevat Indira Gandhi, bollywood-musiikki, jooga ja ayurveda... 

 

Suosittuja matkakohteita Intiassa:

Delhi

Delhi on mielenkiintoinen kaupunki, jossa menneisyys ja nykypäivä elävät rinta rinnan. Kaupungin historiasta muslimi-Intian pääkaupunkina kertovat Punainen linnoitus, Jama Madjidin moskeija ja Qutub-minareetti, kun taas Uuden Delhin puolella on brittien rakennuttamia mahtavia hallintorakennuksia ja bulevardeja suihkulähteineen.

ESIMERKKIHINTOJA:
6 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 995€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Hansissa ja aamiaisen
Finnairin
lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Delhi sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hinnat vaihtelevat kovasti ajankohdan mukaan. Edullisinta matkustusaikaa on kesä.

Intiassa on valtavasti nähtävää, joten lomalla kannattaa ehdottomasti yhdistää useampia kohteita. Delhistä käsin on helppo lähteä tutustumaan esimerkiksi Kultaisen Kolmion alueelle.

Delhi on valtavan suuri kaupunki ja etäisyydet ovat pitkiä ja liikkuminen ruuhkien vuoksi hidasta. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
The Hans Hotel ***+
Mukava ja hyvätasoinen hotelli loistavalla paikalla, vain 15-20 minuutin kävelymatkan päässä Connaught Placen alueesta.
Osoite: 15 Barakhamba Road, Connaught Place, New Delhi- 110001

Goa

Goalta löydät Intian hienoimmat hiekkarannat, temppeleitä, toreja ja mausteista intialaista ruokaa... Pohjois-Goalla voit asua paikallisen arjen keskellä, Etelä-Goalta puolestaan löytyvät rentoon rantalomaan sopivat hotellialueet.

ESIMERKKIHINTOJA:
6 yön matka Qatarin lennoilla alkaen 1075€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Goan Heritagessa ja aamiaisen.
Qatarin
lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Säätilan puolesta parasta aikaa Goalle matkustamiselle on talvikausi, mutta hinnat ovat edullisimmat kesällä.

Goa on levittäytynyt erittäin laajalle alueelle ja alue kannattaa valita sen mukaan mitä lomalta hakee.

Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Goan Heritage ***
Mukava keskitason hotellin, joka sijaitsee 9 km pitkällä Calanguten hiekkarannalla, vain kivenheiton päässä merestä. Lentokentälle on noin tunnin ajomatka ja Goan pääkaupunkiin Panjimiin noin 20 minuutin ajomatka. 
Osoite: Gauro Vaddo - 403516 - Calangute


Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Intiassa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Intian matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä! 

Intiaan matkustettaessa Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Viisumin voi hankkia etukäteen Intian konsulaatista tai paikanpäällä maahan saapuessa Mumbain, Delhin, Chennain ja Kolkatan lentokentillä.
Muiden kuin Suomen kansalaisten täytyy tarkistaa viisumimääräykset konsulaatista.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy