Japani - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Japani

Tokio tai Osaka


Suurkaupungin vilinää, kirsikan kukkia, japanilaisen keittiön herkkuja... Moderneja kaupunkeja ja vanhaa kulttuuria rinta rinnan!


Lue lisää Japanista: www.jnto.go.jp
ja Osakasta www.city.osaka.jp/english/


Linkin tiedot sitoumuksetta.

Japanista löydät kaikkea vilkkaista neonvalaistuista ostoskaduista kuumiin mineraalivesilähteisiin! Nauti japanilaisesta ruoasta, shoppaile moderneissa tavarataloissa ja ostoskeskuksissa, tai lähde ihailemaan keväistä kirsikankukkien loistoa.

Suosittuja matkakohteita Japanissa:

Tokio

Tokiossa on asukkaita yli 12 miljoonaa. Kiihkeä elämänrytmi, muurahaismainen ihmisvilinä ja korkeat talot kuuluvat tähän kaupunkiin. Mutta niin kuuluvat myös temppelit, teeseremoniat, sushi ja kirsikkapuut.

ESIMERKKIHINTOJA:
3 yön matka Finnairin lennoilla alk. 1095€/hlö
3 yön matka Turkish Airlinesin lennoilla alk. 840€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Shiba Parkissa ilman aamiaista.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Tokio sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on erittäin korkea. 
Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Japanissa kohtuuhinnalla.

Japanissa on valtavasti nähtävää, joten lomalla kannattaa ehdottomasti yhdistää useampia kohteita. Junalla liikkuminen on Japanissa nopeaa ja helppoa!

Tokio on valtavan suuri kaupunki ja etäisyydet ovat pitkiä Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Shiba Park 3*
Hotelli Shiba Park sijaitsee lähellä Tokyo Toweria ja helpon matkan päässä metrosta ja JR/Monorail-junista.
Osoite: 1-5-10 Shiba Park, Minato-ku, 105-0011, Tokyo, Japan

Osaka

Osaka on paitsi yksi maailman tärkeimmistä teknologiakeskuksista, myös oivallinen matkailukaupunki. Osakassa voit nauttia monipuolisista shoppailumahdollisuuksista esimerkiksi Tenjinbashi-sujin yli 2 km pituisella shoppailuarkadilla tai käydä vaikkapa tutustumassa 400 vuotta vanhaan Osakan linnaan.

ESIMERKKIHINTOJA:
3 yön matka Finnairin lennoilla alk. 1030€/hlö
3 yön matka Turkish Airlinesin lennoilla alk. 895€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Shiba Parkissa ilman aamiaista.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Osaka sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on erittäin korkea, kuitenkin Tokiota hieman edullisempi. 

Japanissa on valtavasti nähtävää, joten lomalla kannattaa ehdottomasti yhdistää useampia kohteita ja Osakaan on helppo yhdistää vaikka Kioto.

Tokio on valtavan suuri kaupunki ja etäisyydet ovat pitkiä Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotel Monterey Osaka ***+
Keskitason hotelli Kitan kaupunginosassa, joka on kaupungin moderni keskusta, jossa paljon tavarataloja, kauppoja, ravintoloita ja mm. Umeda-torni. 
Osoite: 3-3-45 Umeda Kita-Ku - 530-0001 - Osaka 

Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Japanissa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Japanin matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä! 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy