Kiina - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kiina

Peking tai Shanghai


Herkkuja, historiaa, suurkaupunkeja ja nähtävyyksiä. Vastakohtaisuuksien maa, joka yllättää kokeneenkin matkailijan!


Lue lisää Pekingistä: www.ebeijing.gov.cn/Travel/
ja
Shanghaista: www.meet-in-shanghai.net

Linkin tiedot sitoumuksetta.

Nopeasti muuttuva Kiina on yksi maailman mielenkiintoisimmista maista! Kiinan historia ulottuu yli 5000 vuoden taakse. Kiinasta löydät temppeleitä, perinteisiä teehuoneita, monia entisöityjä muinaisaarteita... Ja samaan aikaan maa on yksi maailman nopeimmin kehittyvistä talousmahdeista, jossa voit tehdä ostoksia moderneissa ostoskeskuksissa ja tavarataloissa tai majoittua loistohotelleihin!

Suosittuja matkakohteita Kiinassa:

Peking

Pekingissä riittää kiehtovaa nähtävää: Taivaantemppeli, Kielletty kaupunki, Taivaallisen Rauhan aukio... Ostoksia voit tehdä niin silkkikujilla ja pienissä posliinikaupoissa kuin moderneissa tavarataloissa ja ostoskeskuksissakin. Pekingissä syöt hyvin ja edullisesti, vaikkapa Wangfujingin ostosalueen pienissä ravintoloissa ja katukeittiöissä.

ESIMERKKIHINTOJA:
3 yön matka Finnairin lennoilla alk. 885€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Jianguossa ja aamiaisen.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Peking sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, ja hinnat ovat kohtuulliset. Talvi on edullisinta matkustusaikaa ja kesä ja syksy kalleinta, jolloin myös turisteja on eniten.

Pekingissä on valtavasti nähtävää ja retkivaihtoehtoja on runsaasti. Kiinan muuri on jokaisen Pekingin kävijän 1. kohde.

Peking on valtavan suuri kaupunki ja etäisyydet ovat pitkiä ja liikkuminen ruuhkien vuoksi hidasta. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Jianguo Hotel ***+
Hyvä turistiluokan hotelli keskustan ostosalueiden lähellä. Kahden hotellirakennuksen välissä on rauhallinen vesipuutarha. Tiananmenin aukiolle on noin 10 minuutin ajomatka ja lähin metroasema on vain minuutin kävelymatkan päässä.
Osoite: 5 Jianguomenwai Avenue,100020 Beijing

Shanghai

Shanghai on 16 miljoonan asukkaan moderni suurkaupunki, jossa voit vaikkapa tehdä ostoksia Nanjing Roadin ostoskadulla tai käydä risteilyllä Huangpu-joella, joka jakaa kaupungin kahteen osaan. Joen länsirannalla on siirtomaa-aikaisten pankkipalatsien reunustama rantakatu Bund, jolla voit yhä aistia entisaikojen tunnelmaa.

ESIMERKKIHINTOJA:
3 yön matka Finnairin lennoilla alk. 920€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Central Shanghaissa ja aamiaisen.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Shanghai sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on kohtuullinen, varsinkin kesällä ja talvella. Keväällä ja syksyllä hinnat ovat korkeimmillaan, jolloin myös turisteja on eniten.

Shanghai on valtavan suuri kaupunki ja etäisyydet ovat pitkiä Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Central Hotel Shanghai ****
Hyvätasoinen hotelli keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Nanjing Roadilta ja noin 1,5km The Bundilta.
Osoite: No 555 Jiujiang Road - 200001 - Shanghai

 


Kiinaan matkustettaessa Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Muiden kuin Suomen kansalaisten täytyy tarkistaa viisumin tarve konsulaatista.
5.9.2018 lähtien jokaisen Kiinan viisumia hakevan tulee käydä henkilökohtaisesti Kiinan viisumipalvelukeskuksessa jättämässä viisumianomus ja antamassa sormenjälkensä.

Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Japanissa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Japanin matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä! 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy