Kuuba - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kuuba

Havanna tai Varadero


Vanhan ajan tunnelmaa, hienohiekkaisia rantoja, historian havinaa... Kohde, jossa menneisyys kohtaa nykypäivän!


Lue lisää Kuubasta: www.vivacuba.se
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Salsamusiikkia ja elämäniloa, menneestä loistosta kieliviä vanhoja rakennuksia, sikaritehtaita ja sokeriruokoviljelmiä, trooppista luontoa... anna Kuuban hurmata!

Suosittuja matkakohteita Kuubassa:

Havanna

Havanna on mielenkiintoinen suurkaupunki. Havannassa matkailijaa odottavat upeat vanhat torit ja rähjäiset, mutta kauniit siirtomaarakennukset. Juuri niiden ansiosta Havannan Vanhakaupunki onkin päässyt UNESCO:n maailmanperintölistalle. Havannassa on hymyä ja lämpöä, 1950-luvun amerikkalaisia autoja, musiikkia, vallankumouksen iskulauseita talojen seinillä... Havanna on täynnä vastakohtia ja historian havinaa!

ESIMERKKIHINTOJA:
6 yön matka KLM:n lennoilla alk. 1195€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Inglaterrassa ja aamiaisen.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Havanna sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea ja hotellien taso Suomalaisittain melko yksinkertainen.

Kuuban lomasta saat eniten irti, kun yhdistät muutaman päivän Havannassa ja totaalisen rentoutumisen Varaderon valkohiekkaisilla rannoilla.

Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
HOtel Inglaterra ***+
Mukava siirtomaatyylinen hotelli vanhan Havannan sydämessä, kävelymatkan päässä useimmista nähtävyyksistä, markkinoista ja ravintoloista.
Osoite: 416 Paseo de Martí, La Habana, Kuuba

Varadero

Varaderossa pääset täysin toisenlaiseen Kuubaan! Liidunvalkoiset hiekkarannat ja turkoosinsininen meri kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan auringosta.

ESIMERKKIHINTOJA:
6 yön matka KLM:n lennoilla alk. 1275€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p Havannaan, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, kuljetukset Havannan lentokentältä m/p, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Roc Barloventossa ja all inclusive ateriat.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Varadero sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Eurooppalaiset matkustavat Kuubaan perinteisesti talvikaudella, kun ilmasto ei ole ihan niin tukahduttavan kuuma kuin kesällä.
Hinnat ovat edullisimmat talvikauden alussa, loka-marraskuussa.

Varadero on loistava rantakohde, jossa voit unohtaa arjen ja keskittyä vain rentoutumiseen. Jos haluat lomaltasi jotain vähän enemmän, yhdistä Varaderon matkaasi muutama päivä Havannassa!

Hotelliehdotus kohtuullista hintatasoa arvostavalle:
Roc Barlovento ***
Vain aikuisille tarkoitettu keskitason all inclusive hotelli aivan rannalla, noin 25km Varaderon keskustasta.
Osoite: Avenida 1ra E/ 9Y 12, Varadero,e/ 9Y 12 - Varadero

Kysy myös yhdistelmälomasta Havanna-Varadero!

Kuubaan matkustettaessa Suomen kansalainen tarvitsee turistikortin, jonka saat toimistostamme matkavarauksen yhteydessä.
Turistikortin hinta on 22€/hlö (tieto 05/2020 tilanteen mukaan).

Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Kuubassa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Kuuban
matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä! 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy