Thaimaa - Omatoimiset kaupunkilomat, rantalomat, yhdistelmämatkat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Thaimaa

Bangkok tai Chiang Mai


Suurkaupungin vilinää, rentouttavaa thai-hierontaa, temppeleitä, markkinoita... Valitse yksi kohde ja tutustu siihen ajan kanssa tai yhdistä useampi kohde samalle matkalle!


Lue lisää Thaimaasta: www.tourismthailand.org
Linkin tiedot sitoumuksetta!

Thaimaassa matkailijaa odottavat lämmin, trooppinen ilmasto, kristallinkirkkaat uimavedet, valkoiset rannat... Vietä osa lomastasi suurkaupunki Bangkokin vilinässä ja osa rannalla loikoillen, sukellellen tai vaikkapa patikoiden!

Suosittuja matkakohteita Kuubassa:

Bangkok

Moderni, aasialainen suurkaupunki, jossa kohtaavat perinteikäs kulttuuri lukuisine temppeleineen ja uudet pilvenpiirtäjät. Käy shoppailemassa moderneissa ostoskeskuksissa ja tavarataloissa tai yömarkkinoilla, käy tutustuvassa uiviin markkinoihin, nauti thaimaalaisesta ruoasta tai kylpylöiden hemmotteluhoidoista...

ESIMERKKIHINTOJA:
5 yön matka Finnairin lennoilla alk. 785€/hlö
5 yön matka Qatarin lennoilla alk. 775€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Naraissa ja aamiaisen.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Bangkok sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on edullisimmillaan kesällä ja syksyllä.

Thaimaan lomasta saat eniten irti, kun yhdistät muutaman päivän Bangkokissa rantalomailuun esimerkiksi Hua Hinissa, Pattayalla tai jollakin Thaimaan lukuisista saarista.
Voit varata myös pelkän lennon ja Bangkokin majoituksen ja jatkaa omatoimisesti reppureissailua omassa aikataulussasi.

Bangkok on valtava kaupunki ja etäisyydet pitkiä. Koska hotellien hintataso on melko edullinen, kannattaa satsata hotelliin keskeisellä paikalla, lähellä ilmajunan asemaa.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Narai Hotel 3-*, Bangkok
Hotelli sijaitsee Silomin alueella lähellä Bangkokin dynaamista liike-elämää, kauppoja ja huvielämää. Lähin ilmajuna-asema on vain vajaan 10 minuutin kävelymatkan päässä.
Osoite: 222 Silom Road, Bangrak, Bangkok 10500 Thailand.

Chiang Mai

Pohjois-Thaimaan Chiang Maista löytyy mahtavia vuoristomaisemia ja ikivanhoja temppeleitä sekä muitakin kiintoisia nähtävyyksiä. Edullisia ostoksia voit tehdä yömarkkinoilla. Hintataso Chiang Maissa on rantakohteita ja Bangkokiakin edullisempi, joten täällä voit hemmotella itseäsi pikkurahalla thai-hieronnassa vaikka joka päivä!

ESIMERKKIHINTOJA:
6 yön matka Finnairin lennoilla alk. 895€/hlö

* lennoilla koneenvaihto Bangokissa Bangkok Airwaysin lennolle

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Dusit Princessissä ja aamiaisen.
M
atkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Chiang Mai sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja säätila on siedettävä myös kuumimpaan aikaan.

Pohjois-Thaimaan luontonähtävyydet ovat helposti saavutettavissa Chiang Maista, lähde tutustumaan vaikka orpojen elefanttien hoitolaan.

Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Dusit Princess  3+, Chiang Mai
Dusit Princess Chiang Mai sijaitsee lähellä keskustaa ja maailmankuulut Chiang Main yömarkkinat ovat aivan hotellin kulmalla.
Osoite: 112 Chang Klan Road, Chiang Mai 50100, Thailand

Thaimaassa voi turistina oleskella enintään 30vrk ilman viisumia.
Yli 30 vuorokauden oleskelu Thaimaassa vaatii viisumin, joka ei sisälly matkan hintaan.
Passin on oltava voimassa vähintään 6kk matkan jälkeen.

Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Thaimaassa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Thaimaan
matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä! 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

 

 
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy