USA - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

USA

New York, Orlando tai Chicago


Kaupunkeja, rantoja, kulttuuria, urheilua... Ihan mitä vain haluat! Tai vaikka kaikkea, koska voit hyvin myös yhdistää useamman kohteen samalle matkalle!.


Lue lisää Yhdysvalloista: www.discoveramerica.com

Linkin tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvalloissa kaikki on suurta! Matkakohteita ja tekemistä löytyy moneen makuun, oletpa matkalla yksin tai perheen kanssa. Yhdysvallat yltää Atlantilta Tyynellemerelle ja maisemat vaihtelevat jylhistä kansallispuistoista hiekkarantoihin.
On melkein mahdotonta valita vain yhtä kohdetta - niin paljon nähtävää tässä valtavassa maassa on tarjolla!

Suosittuja matkakohteita Yhdysvalloissa:

New York

Kukapa ei olisi kuullut Vapaudenpatsaasta, Times Squaresta, Wall Streetistä tai Broadwayn teattereista? Nämä ja paljon muuta löydät New Yorkista! New York on upea metropoli täynnä musikaaleja, nähtävyyksiä, kulttuuria, historiaa... USA:n suurin kaupunki New York tarjoaa ihan kaikkea!

ESIMERKKIHINTOJA:
3 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 895€/hlö
3 yön matka Icelandairin lennoilla alkaen 815€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Wolcottissa ilman aamiaista.
L
ennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

New YOrk sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea. Hinnat ovat edullisimmat loka-marraskuussa ja tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan kesällä, kun turistejakin on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös New Yorkissa kohtuuhinnalla.

New York on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä ja liikkuminen on melko kallista. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Wolcott 2*+
Suurehko 168 huoneen hotelli, joka sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Empire State Building sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellista, samoin Broadwayn teatterit ja Macy’s –tavaratalo. Hyvät yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla muualle Manhattanilla.
Osoite: 4 West 31st Street, New York

Orlando

Orlando on oivallinen lomapaikka koko perheelle! Maailmankuulun Walt Disney World -huvipuiston lisäksi Orlandosta löytyy muun muassa Wet'n Wildin vesipuisto sekä Sea World -teemapuisto, jossa on miekkakalojen, delfiinien ja muiden eläinten lisäksi myös jännittäviä vuoristoratoja! Ostosmahdollisuudet ovat Orlandossa erinomaiset ja alueelta löytyy myös tasokkaita golf-kenttiä.
Kauttamme saat liput myös Orlandon teemapuistoihin! 

ESIMERKKIHINTOJA:
3 yön matka Icelandairin lennoilla alkaen 780€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Comfort Inn & Suitesissa ilman aamiaista.
L
ennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Orlando sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on edullinen. 

Orlando on loistava kohde, jos haluat shoppailla, kierrellä teemapuistoissa tai pelata golfia. Etäisyydet ovat pitkiä, joten autonvuokraus on ehdottomasti suositeltava, jotta saat lomastasi kaiken irti.
Orlando on ehkä Yhdysvaltojen paras kohde lapsiperheille!

Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Comfort Inn & Suites near Universal Orlando Resort **+
Edullinen keskitason hotelli International Driven kupeessa, kävelymatkan päässä Icon Park -viihdealueelta ja noin 10 minuutin ajomatkan päässä Universal Resortista.
Osoite: 7495 Canada Ave - 32819 - Orlando 

Chicago

Mainettaan parempi kaupunkikohde, jossa keskusta on mukavan kompakti ja liikkuminen myös kävellen on helppoa. Nähtävää on valtavasti, varsinkin museotarjonta on vailla vertaansa. Erinomainen vaihtoehto New Yorkille!

 

ESIMERKKIHINTOJA:
5 yön matka Icelandairin lennoilla alkaen 1295€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Rafaellossa ilman aamiaista.
L
ennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Chicago sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. 
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, myöhäinen syksy ja talvi.

Chicago on loistava kohde myös urheilun ystäville - amerikkalaista jalkapalloa, koripalloa, baseballia... Kesäaikaan Chicagossa voi viettää myös rantalomaa Michigan järven pitkillä rannoilla.
Chicago on myös legendaarisen Route 66 -reitin alkupaikka. Lähde elämäsi road tripille!

Keskustan alue on suurkaupunkien mittakaavassa melko kompakti ja keskustassa voi liikkua jopa kävellen.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Rafaello Hotel ****
Hyvätasoinen hotelli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Michigan Avenuelta. Navy Pier -laiturille noin 15 minuutin kävelymatka. Chicago Loopin alueelle ja Millenium Park -puistoon noin 2,5km.
Osoite: 201 E Delaware Pl - 60611 - Chicago

 

Varatessasi Yhdysvaltojen matkapaketin kauttamme, voimme hoitaa puolestasi myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan. Luvan hinta matkavarauksen yhteydessä 20€/hlö sisältäen luvan ja palvelumaksumme.
Monissa Yhdisvaltojen hotelleista peritään ns. Resort Fee tai Amenity Fee, joka ei sisälly matkan hintaan. Tämä maksu maksetaan suoraan hotellin vastaanottoon ja sen suuruus vaihtelee 10-50 usd/huone/yö ja sen sisältö määräytyy hotellikohtaisesti.

Yllä olevat kohdevaihtoehdot ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Matkakohteen Yhdysvalloissa, lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Yhdysvaltojen matkoista teemme tarjouksen matkaseurueellenne tarjouspyynnön perusteella. Jos suunnittelet matkaa Australiaan, kysy lisää toimistoltamme tai jätä tarjouspyyntö tästä!

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy