Dubai ja Abu Dhabi - Yhdistelmämatka - Arabiemiraatit - Omatoimimatka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 565,00 € /hlö 6 yötä

Yhdistelmämatka Arabiemiraatteihin

Dubai-Abu Dhabi


Maailman korkeimpia rakennuksia, auringonlaskuja aavikolla, rantoja ja vesipuistoja, shoppailua... 2 kaupunkia vain tunnin ajomatkan päässä toisistaan ja rajattomat mahdollisuudet lomailuun!


Katso lisätietoja:

www.definitelydubai.com

www.visitabudhabi.ae

Linkkien tiedot sitoumuksetta!

Alati kasvava Dubai muuttuu koko ajan, kun uutta rakennetaan niin maalle kuin merelle. Kaupunki pysyykuitenkin lomailijoiden suosikkina, koska sen mahdollisuudet ovat rajattomat. 

Dubai

Loistohotelleja, suuria ostoskeskuksia, valkohiekkaisia rantoja, maustemarkkinoita ja kameliraveja... Liikunnan ystävä voi harrastaa sukelluksen ja snorklauksen lisäksi vaikkapa golfia tai käydä laskettelemassa ostoskeskukseen rakennetussa sisälaskettelukeskuksessa!

Abu Dhabi

Abu Dhabissa voit rentoutua Cornichen rantabulevardin kahviloissa tai hiekkarannalla, tutustua massiiviseen marmorimoskeijaan, tai tehdä ostoksia loisteliaissa ostoskeskuksissa tai Souk-basaareissa.

3 YÖTÄ DUBAI + 3 YÖTÄ ABU DHABI

HINTA ALKAEN 725€/HLÖ

Hinta sisältää Finnairin lennot, lipulla perittävät lentokenttäverot, 6 yön majoituksen keskitason hotelleissa (esim. Wyndham Dubai Marina ja Ramada by Wyndham Abu Dhabi Downtown) aamiaisella.
Lentokenttäkuljetukset ja siirtyminen kohteiden välillä lisämaksusta.

VINKKI!

Arabiemiraatit sopii hyvin ympärivuotiseen matkustukseen, mutta kesäkaudella lämpötilat ovat todella korkeita. 
Varsinkin hyvätasoisten hotellien hintataso on melko korkea. Suunnittelemalla matkasi hyvissä ajoin, voit kuitenkin lomailla kohtuullisella hinnalla.
Etäisyydet sekä Dubaissa että Abu Dhabissa ovat pitkät, joten hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 Nelson Ebelt /Flickr
© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy