Sydney - Auckland yhdistelmämatka - omatoimimatka, lennot, majoitus - Australia - Uusi-Seelanti » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 925,00 € /hlö 10 yötä

Yhdistelmämatka Australiaan ja Uuteen-Seelantiin

Sydney-Auckland


Sydenyn oopperatalo, Bondi Beach, Sky Tower... Huikeita nähtävyyksiä ja ainutlaatuisia elämyksiä!


Lue lisää Sydneystä:

www.sydney.com

Katso lisätietoja:

www.aucklandnz.com

Lue lisää Hong Kongista:

discoverhongkong.com

Linkkien tiedot sitoumuksetta.

Kauas on pitkä matka ja kaukana on paljon nähtävää. Australia ja Uusi-Seelanti ovat varmasti monen matkailijan "kerran elämässä" -listalla tai ainakin unelmana.
Sydneyssä voit ihailla Harbour Bridgen sillalta avautuvaa komeaa näkymää oopperatalolle tai nauttia auringosta Bondin tai Manlyn rannoilla. Sky Tower on Aucklandin tunnetuin maamerkki ja sen huipulta on huikeat näköalat yli koko kaupungin. 

Sydney

Sydneyssä voit tehdä ostoksia Queen Victoria Buildingin ja Pitt Street Mallin kaupoissa, ihailla Harbour Bridgen sillalta avautuvaa komeaa näkymää oopperatalolle tai nauttia auringosta Bondin tai Manlyn rannoilla. Illanviettoon kannattaa suunnata the Rocksin alueen ravintoloihin ja huvittelupaikkoihin.

Auckland

Uuden-Seelannin pohjoissaarella sijaitsevaa Auckland on hyvä tukikohta Uuteen-Seelantiin tutustumiselle.

Sky Tower kaupungin ydinkeskustassa on kaupungin tunnetuin maamerkki ja sen huipulta on huikeat näköalat yli koko kaupungin.  Hyvän ruuan ystävän kannattaa suunnistaa Parnellin pieniin ja tasokkaisiin ravintoloihin. Aucklandista kannattaa vuokrata auto ja lähteä tutustumaan mm. Rotoruan maorikaupunkiin, Lake Laupon kuumiin lähteisiin sekä Hawke’s Bayn viinialueeseen.

5 YÖTÄ SYDNEYSSÄ + 5 YÖTÄ AUCKLANDISSA

HINTA ALKAEN 1925€/HLÖ

Hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot, Australian ja Uuden-Seelannin välisen lennon Qantas Airwaysilla, lipulla perittävät lentokenttäverot, 5 yön majoituksen keskitason keskustahotellissa Sydneyssä (esim. Travelodge Sydney) ja 5 yön majoituksen keskitason keskustahotellissa Aucklandissa (esim. Quest on Hobson).
Aamiaiset hotelleissa ei sisälly matkan hintaan
Matkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Oseania sopii hyvin ympärivuotiseen matkustukseen, mutta hintataso on melko korkea. 
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kohtuuhinnalla.

Oseanian matkaan voi yhdistää myös pysähdyksen matkalla vaikka Singaporessa tai Hong Kongissa. Tai miksi et jatkaisi matkaa maailman ympäri vaikka Fidzin, Etelä-Amerikan ja Karibian kautta kotiin?

Varatessasi Australian matkapaketin kauttamme, Australiaan vaadittavan ETA-hyväksynnän tekeminen Suomen kansalaiselle sisältyy matkan hintaan. 
Uuden-Seelannin e-viisumin hankinnassa voimme myös avustaa.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 Xiquinhosilva/Flickr
© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy