Balin yhdistelmämatkat - Uma Sari Villas - Seminyak - Sanur - Ubud » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 995,00 € €/hlö 8 yötä

Yhdistelmämatka Balille

Uma Sari Villas-Kuta Beach


Rauhallinen ja autenttinen Uma Sari Villas sekä eläväinen ja monipuolinen Kuta Beach - loistava kombinaatio lomalle!


Balin lomalla nautitaan päiväntasaajan lämmöstä, trooppisesta luonnosta ja  balilaisesta ruokakulttuurista! Monipuoliselta Balilta löytyy niin rauhallisen rentouttavia lomakohteita, kuin myös vilkkaita kohteita, joista löytyy tekemistä sekä päivin että öin!

Uma Sari Villas

Umasari lomakeskus sijaitsee länsi Balilla aivan Negaran kaupungin kyljessä, johon on matkaa noin 5 km. Lomakylä on suomalaisessa omistuksessa, mutta sitä pyörittävät paikalliset. Kylässä olet poissa turistihälinästä, mutta kuitenkin keskellä aidointa Balia. Lähimmille hiekkarannoille on noin 20 minuutin ajomatka. Mikäli kaipaat rentoutumisen sijaan aktiviteetteja, Umasarista saatavilla moottori- tai polkupyörillä voit tehdä omatoimiretkiä läheiseen luonnonpuistoon, trooppisiin metsiin tai rannoille.

Katso lisätietoja: https://www.westbalivillas.com/

Lomakylässä on 3 huvilaa ja alueella on yhteinen keskus, jossa aamiainen ja muut ateriat nautitaan.
Jalak Puthi -huvilassa on 2 makuuhuonetta 4-8 hengelle. Tämän huvilan käytössä on oma uima-allas.
Capung -huvilan ylä- ja alakerran huoneistot voi vuokrata erikseen 2-4 hengelle tai koko huvilan 4-8 hengelle. Huvilalla on oma uima-allas, jonka ylä- ja alakerran asukkaat jakavat.
Kupu Kupu -huvilan yläkerrassa on huoneisto 2 hengelle ja alakerrassa 2-4 hengelle. Koko huvilan voi myös vuokrata omaan käyttöön 4-6 hengelle. uvilalla on oma uima-allas, jonka ylä- ja alakerran asukkaat jakavat.
Voit myös varata koko lomakylän oman porukan käyttöön, vuodepaikkoja on yhteensä 20 hengelle.

 

Kuta Beach

Kuta Beach on hyvä valinta rauhallisen Uma Sari Villas -oleskelun jälkeen, koska siellä näkee Balin toisen puolen, eli vilkkaan, monipuolisen ja elämää täynnä olevan rannan, jossa on paljon ravintoloita, huveja ja ostospaikkoja. 
Kesäisin Kuta Beach täyttyy australialaisista surffareista, muun ajan vuodesta rannalle hakeutuvat aktiiviset lomailijat, jotka haluavat elämää ympärilleen sekä hyvän tukikohdan rannikon muihin rantoihin tuttustuvalle.
Kuta Beach muodostaa yhdessä Legian Beachin ja Seminyakin kanssa 15 km pitkän rantakaistaleen.

6 YÖTÄ UMA SARI VILLAS + 2 YÖTÄ KUTA BEACH

HINTA ALKAEN 995€/HLÖ

Hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot, lipulla perittävät lentokenttäverot, 6 yön majoituksen Kupu Kupu -huvilan yläkerran huoneistossa, 2 yön majoituksen Kuta Beachilla keskitason hotellissa (esim. Kuta Barong Resort), lentokenttäkuljetukset sekä aamiaiset.

VINKKI!

Bali sopii hyvin ympärivuotiseen matkustukseen ja hintataso on edullinen.
Bali sijaitsee hieman päiväntasaajan alapuolella ja lämpötilat pysyttelevät ympäri vuoden 30 asteen tuntumassa. Umasarin lomakeskus sijaitsee vuoren rinteellä n. 140 metriä merenpinnan yläpuolella, joten leuto merituuli pitää ilman aina sopivan raikkaana.
Säätila Balilla on kuuma ja kostea ympäri vuoden ja lyhyitä trooppisia sadekuuroja esiintyy eniten lokakuusta maaliskuuhun ja vähiten huhtikuusta syyskuuhun.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy