Miami ja Barbados - Yhdistelmämatka - Omatoimimatka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 855,00 € /hlö 9 yötä

Yhdistelmämatka Floridaan ja Karibialle

Miami-Barbados


Miamin alueen monipuoliset aktiviteetit ja Barbadoksen rento ja rentouttava tunnelma - lomaa parhaimmillaan!


Miami ja Miami Beach lumoavat rennolla tunnelmallaan ja alue tarjoaa monipuolisesti tekemistä mm. urheilutapahtumia, shoppailua, huikeat rannat ja ravintoloita vieri vieressä.
Barbadoksella nykypäivän karibialaisuuteen sekoittuvat länsiafrikkalaisuutta ja entisten siirtomaaisäntien brittiläisyyttä - krikettiä, pooloa, karibialaisen keittiön herkut... Upeita rantoja ja rentoa saarelaistunnelmaa!

 

Miami ja Miami Beach

Miami on latinalaishenkinen kaupunki, jossa aika ei taatusti käy pitkäksi! Miamin South Beachin historiallisen Art Deco -alueen rantabulevardia reunustavat pastellinväriset rakennukset ja kilometrien mittainen rantaviiva. Täällä vietät ranta- ja kaupunkiloman yhdessä napakassa paketissa. South Beachilla lomailu sujuu mainiosti ilman autoa, sillä palvelut ja ranta ovat aina kävelymatkan päässä. Miamin ja Miami Beachin välimatka on vain noin 10 kilometriä ja matkan taittaa tiuhaan kulkevilla paikallisbusseila noin 15 minuutissa.

Miami Beachilla ostoksille kutsuvat Lincoln Roadin kävelykadun kaupat, ja iltaelämä sykkii kiihkeänä viihtyisissä ulkoilmaravintoloissa, salsaklubeilla ja yökerhoissa. Miamin ympäristössä on myös useita ostoskeskuksia, joissa voi tehdä edullisia löytöjä.

Barbados

Pieni saarivaltio Karibianmeren ja Atlantin välissä. Barbadoksella riittää aurinkoa ja lämpöä ympäri vuoden ja keskilämpötila on vuoden ympäri 26-30 asteen kieppeillä. Merivesi on turkoosia ja kristallinkirkasta. Barbados sijaitsee myös hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella.
Barbados on kuuluisa sokeriplantaaseista, rommista ja lentokaloista, sekä brittiperinteistä, jotka ovat sulautuneet karibialaiseen elämänrytmiin. Barbadoksella voit nauttia ranta-elämästä, yöelämästä, saaren historiasta tai upeista surffaus mahdollisuuksista.
Saarella liikkuminen on helppoa joko taksilla tai paikallisbusseilla, joita kulkee kattavasti ympäri saarta. Erilaisia valmiita retkiä on myös tarjolla paljon.
Barbados on yksi Karibian monipuolisimmista saarista ja saari, jossa aidon karibialaisen tunnelman voi kokea!

 

3 YÖTÄ MIAMISSA + 6 YÖTÄ BARBADOKSELLA

HINTA ALKAEN 1895€/HLÖ

Hinta sisältää Finnairin ja American Airlinesin, lipulla perittävät lentokenttäverot, 3 yön majoituksen keskitason keskustahotellissa Miami Beachilla (esim. Casa Victoria Orchid) ja 6 yön majoituksen keskitason rantahotellissa Barbadoksella (esim. South Beach Hotel by Ocean Hotels) ja aamiaiset hotelleissa.
Matkatavarat kaikilla lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Florida ja Karibia hyvin ympärivuotiseen matkustukseen, mutta hintataso on melko korkea. Hintataso on korkeimmillaan kesällä ja edullisimmillaan loka-marraskuussa. 
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Karibialla kohtuuhinnalla.

 

Varatessasi Yhdysvaltojen matkapaketin kauttamme, voimme hoitaa puolestasi myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan. Luvan hinta matkavarauksen yhteydessä 20€/hlö sisältäen luvan ja palvelumaksumme.
Monissa Yhdysvaltojen hotelleista peritään ns. Resort Fee tai Amenity Fee, joka ei sisälly matkan hintaan. Tämä maksu maksetaan suoraan hotellin vastaanottoon ja sen suuruus vaihtelee 10-50 usd/huone/yö ja sen sisältö määräytyy hotellikohtaisesti.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Lue lisää Barbadoksesta:
www.visitbarbados.org/

Lue lisää Miamin alueesta:
www.miamiandbeaches.com/

Linkkien tiedot sitoumuksetta!
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy