Yhdistelmämatka Kaliforniaan ja Hawaille » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 895,00 € /hlö 11 yötä

Yhdistelmämatka Kaliforniaan ja Hawaille

San Francisco-Havaiji-Los Angeles


Auringonnousu Golden Gatella, shoppailua Rodeo Drivella, auringonlasku Honolulussa... 3 upeaa suurkaupunkia - lukemattomia mahdollisuuksia ja upeita kokemuksia!


San Franciscossa on ravintoloita, kahviloita ja klubeja moneen makuun. Käyntikohteista tunnetuimpia ovat Golden Gaten silta ja Alcatrazin vankila. Honolulu on Havaijin sydän ja moderni suurkaupunki kauppoineen ja ravintoloineen. "Enkelten kaupunkinakin" tunnettu Los Angeles on kahdeksan pienemmän kaupungin muodostama alue.
Tämän kiertomatkan aikana näet 3 upeaa, mutta kovin erilaista kohdetta!

San Francisco

Tyynen valtameren rannalla sijaitseva San Francisco on kaunis kaupunki. San Franciscosta löytyy niin korkeita pilvenpiirtäjiä kuin värikkäitä puutalojakin. Kaupungissa on ravintoloita, kahviloita ja klubeja moneen makuun. Käyntikohteista tunnetuimpia ovat Golden Gaten silta ja Alcatrazin vankila. San Franciscossa on kätevä liikkua raitiovaunuja vastaavilla kaapelivaunuilla!

Honolulu

Honolulu, joka sijaitsee Oahun saarella, on Havaijin sydän. Se on moderni suuraupunki kauppoineen ja ravintoloineen, mutta se on myös paljon muuta. Maailman kuulu Waikikin ranta kiemurtelee pitkänä ja kapeana pitkin kaupungin edustalla ja sen toisessa päässä on upea Diamond Head -kraateri.

Pearl Harbour muistuttaa Toisen maailmansodan tapahtumista. Pohjoisrannan kaunis Sunset Beach ja surfaajien kotikylä Waimea Bay ovat kuvan kauniita ja ovat ehdottomia kohteita kaikille saarella vieraileville.

Los Angeles

"Enkelten kaupunkinakin" tunnettu Los Angeles on itse asiassa kahdeksan pienemmän kaupungin muodostama alue. Muun muassa Beverly Hills sekä elokuvateollisuudestaan tunnettu Hollywood kuuluvat Los Angelesiin. Kaupungin liikekeskusta on kehittynyt Los Angelesin vanhimman osan ympärille, josta löytyy mm. modernia arkkitehtuuria, monia museoita sekä etnisiä kaupunginosia kuten Chinatown tai Little Tokyo. Old Plazan kortteleista löytyy vielä muutamia vanhoja rakennuksia, ja Old Plazan korttelit - uskomatonta mutta totta - on täysin autotonta aluetta! Muutenhan Los Angelesissa tarvitaankin lähes aina pyörät alle, sillä välimatkat kaupungissa ovat pitkiä.

 

3 YÖTÄ SAN FRANCISCO + 5 YÖTÄ HONOLULUSSA + 3 YÖTÄ LOS ANGELESISSA

HINTA ALKAEN 1895€/HLÖ

Hinta sisältää Lufthansan ja United Airlinesin lennot, lipulla perittävät lentokenttäverot, 3 yön majoituksen keskitason keskustahotellissa San Franciscossa ja Los Angelesissa (esim. Handlery Union Squre San Francisco ja Best Western Plus Hollywood Hills ) ja 5 yön majoituksen keskitason keskustahotellissa Honolulussa Waikiki Beachin tuntumassa (esim. Renew Hotel).
Aamiaiset hotelleissa ei sisälly matkan hintaan
Matkatavarat kaikilla lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

Kalifornia ja Hawaii sopii hyvin ympärivuotiseen matkustukseen, mutta hintataso on melko korkea varsinkin suurissa kaupungeissa. Hintataso on korkeimmillaan kesällä.  
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Kaliforniassa ja Hawaiilla kohtuuhinnalla.

Jos aikaa on käytettävissä enemmän, voit yhdistää tähän matkaan vierailun useammallakin Hawaiin saarista tai vaikka muutaman päivän pysähdyksen New Yorkissa. 

Varatessasi Yhdysvaltojen matkapaketin kauttamme, voimme hoitaa puolestasi myös Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan. Luvan hinta matkavarauksen yhteydessä 20€/hlö sisältäen luvan ja palvelumaksumme.
Monissa Yhdysvaltojen hotelleista peritään ns. Resort Fee tai Amenity Fee, joka ei sisälly matkan hintaan. Tämä maksu maksetaan suoraan hotellin vastaanottoon ja sen suuruus vaihtelee 10-50 usd/huone/yö ja sen sisältö määräytyy hotellikohtaisesti.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Lue lisää San Franciscosta

www.sanfrancisco.travel

Lue lisää Hawaijista:

www.gohawaii.com

Lue lisää Los Angelesista:

www.discoverlosangeles.com

Linkkien tiedot sitoumuksetta!
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 Evonne/Flickr
© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy