Kapkaupunki, Stellenbosh, Johnnesburg ja Kruger - Yhdistelmämatka - Etelä-Afrikka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 895,00 € €/hlö 8 yötä

Yhdistelmämatka Keniaan

Mombasa + 3 yön Safari


Aitoa luontoa, henkeä salpaavia maisemia ja ainutlaatuisia elämyksiä... Kerran elämässä matka, joka kannattaa suunnitella huolella!


Moni eurooppalainen on jo vuosi kymmenten aikana menettänyt sydämensä. Kiehtova afrikkalainen kulttuuri ja siirtomaa-ajan henki tuomat oman leimansa Kenian kulttuuriin.
Suurissa kaupungeissa yhdistyy moderni ja länsimainen kultuuri perinteiseen afrikkalaiseen, mutta luonnonpuistoissa aukeaa aito Kenia, jota ei kannata jättää väliin, kun Keniaan matkustaa.

Safarikierros Tsavon ja Amboselin luonnonpuistoon

Sualihin kielessä safari tarkoittaa matkaa ja safari toden totta tarjoaa ainutlaatuisen, afrikkalisen matkan, joka tarjoaa luontoseikkailun, spontaaneja kohtaamisia eläinten kanssa, yöpymisiä luonnon keskellä, hyvää ruokaa ja huikaisevia maisemia.

Safarivaihtoehtoja on kymmeniä ja kohteista tunnetuimpia ovat esimerkiksi Masai Mara, Amboseli, Tsavo ja Samburu.
Safarimatkojen pituus vaihtelee yhdestä yöstä pariin viikkoon. Safarilla liikutaan yleensä jeepeillä, jossa on avattava katto, jolloin eläimiä päästään katsomaan lähes silmästä silmään. Safareilla liikutaan ammattitaitoisten, paikallisoppaiden seurassa ja eläinten lisäksi tutustutaan paikalliseen kulttuuriin, ihmisiin ja elämään.
Kaikki safarit voidaan räätälöidä ihan matkustajan toiveiden, käytettävissä olevan ajan ja budjetin mukaa. Safarille voi lähteä Keniassa Nairobista tai Mombasasta, joko autolla tai lentäen. Halutessaan luonnonpuistoihin pääsee tutustumaan vaikka kuumailmapallolla.
Vai mielikuvitus, ja budjetti, on rajana, kun safareita lähdetään suunnittelemaan.

 

 

Mombasa

Alueelle ovat antaneet omat vaikutteensa niin portugalilaiset, britit kuin arabitkin. Vanha kaupunki ja portugalilaisajan linnoitus Fort Jesus ovat kaupungin päänähtävyydet.
Mombasa on Kenian toiseksi suurin kaupunki ja Intian Valtameren rannikon turismin keskus. Varsinaiset rannat sijaitsevat kaupungin etelä ja pohjoispuolella ja ne levittäytyvät kilometrien mittaisena.

 

1 YÖ MOMBASASSA + 2 YÖTÄ SAFARILLA + 5 YÖTÄ MOMBASASSA

HINTA ALKAEN 1895€/HLÖ

Hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot, lipulla perittävät lentokenttäverot, 6 yön majoituksen Mombasassa rantahotellissa (esim. Serova Whitesand Resort & Spa ***+) aamiaisella ja 2 yön/3 päivän safarimatkan täysihoidolla.
Safari sisältää kuljetukset safarijeepeillä alkaen ja päättyen Mombasan hotellista, englanninkielisen kuljettajaoppaan palvelut, 2 yön majoituksen keskitason safarileireillä 2 hengen huoneissa, joissa mukavuudet (esim. Voi Wildlife Lodge Tsavo East -luonnonpuistossa ja Kibo Safari Camp Amboseli luonnonpuistossa), safariajelut luonnonpuistoissa, puistojen sisäänpääsymaksut ja kaikki ateriat 3 päivän safarin ajan.

 

VINKKI!

Safarimatkat ovat ikimuistoisia, mutta arvokkaita "kerran elämässä" -tyyppisiä matkoja, joiden suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Hinnat viime tipassa varatuille safarimatkoille voivat olla merkittävästi kalliimpia tai jopa mahdoton toteutta.

Safarimatkaan voi yhdistää Mombasan rantalomailun sijasta tai lisäksi myös esimerkiksi rantalomailua Sansibarilla, Mauritiuksella tai Seyshelleillä.

Suomen kansalainen tarvitsee maksullisen viisumin Keniaan. Viisumin voi anoa www.ecitizen.go.ke -sivujen kautta.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Lue lisää Keniasta: 

www.magicalkenya.com

Linkin tiedot sitoumuksetta!

 

 
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy