Langkawi ja Kuala Lumpur - Yhdistelmämatka - Malesia - Omatoimimatka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 195,00 € €/hlö 9 yötä

Yhdistelmämatka Malesiaan

Kuala Lumpur - Langkawi


Miljoonakaupungin vilinää ja paratiisisaaren hiljaisuutta - molempia juuri sopivassa suhteessa takaavat onnistuneen loman!


Langkawi tarjoaa monipuolista, mutta rauhaisaa lomailua Intian valtameren äärellä. Kuala Lumpur taas on mielenkiintoinen kaupunkikohde, jossa viehättää omalaatuinen tunnelma ja monikulttuurisuus! Matkassa yhdistyvät auringonpaahteiset rannat ja sademetsät sekä kaupunkiloma loistavine ostosmahdollisuuksineen!

Kuala Lumpur

Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur on yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista. Monikulttuurinen kaupunki hehkuu omalaatuista ja puoleensa vetävää tunnelmaa. Kuala Lumpurissa yhdistyvät kulttuurit aina Aasiasta Eurooppaan, joka näkyy erilaisissa juhlissa, ruoissa, musiikissa ja taiteissa. Kaupunki on mainio ostospaikka, jossa ilmastoitujen ostoskeskusten kanssa kilpailevat perinteiset katumarkkinat ja katetut basaarit.

Malesia on Aasian vauraimpia maita, jonka vuoksi maassa on vakaat olot. Puhtaus, siisteys, järjestys ja turvallisuus ovat Singaporen luokkaa. Tiet ovat hyväkuntoisia ja englannilla tulee kaikkialla hyvin toimeen. Hintataso on kuitenkin varsin edullinen. 

Langkawi

Langkawi sijaitsee vain tunnin lennon päässä Kuala Lumpurista, mutta erot näiden kohteiden välillä ovat huimia. Auringonpaahteiset Langkawin rannat tarjoavat rauhallista tunnelmaa ja upeita Intian valtameren maisemia. Saaren sisäosissa on sademetsää ja pohjoisosassa kuumia lähteitä. Pääkaupunki Kuah on myös näkemisen arvoinen! Saarea ympäröi pienemmät saaret, joiden luoliin ja poukamiin pääsee veneellä. Veneellä pääsee myös Pulau Payar Marine Park kansallispuistoon, jossa on hyvät mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaamiseen. Matkailun lisäksi saaren asukkaat saavat edelleen elantonsa myös maanviljelyksestä ja kalastuksesta, niinpä ihastuttavat pikku kylät rytmittävät maisemaa saarta kiertävän tien varrella. Saarella on myös kaksi golfkenttää, joten monipuolista tekemistä löytyy maun mukaan!

3 YÖTÄ KUALA LUMPURISSA + 6 YÖTÄ LANGKAWILLA

HINTA ALKAEN 1195€/HLÖ

Hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot, sisäisen lennon Malesia Airwaysilla, lipulla perittävät lentokenttäverot, 3 yön majoituksen hyvätasoisessa keskustahotellissa Kuala Lumpurissa (esim. Kuala Lumpur Journal) ja 6 yön majoituksen keskitason rantahotellissa Langkawilla (esim. Berjaya Langkawi Resort and Spa) ja aamiaiset hotelleissa.
Matkatavarat lennoilla sisältyvät hintaan.

VINKKI!

 

Malesia sopii hyvin ympärivuotiseen matkustukseen ja lämpötila on tasaisesti noin 30 asteen tienoilla koko vuoden. Trooppisia sadekuuroja tulee myös kuivemmalla kaudella (eli talvella), joten luonto pysyy vehreänä ympäri vuoden. 
Edullisinta matkustus on talvikauden ulkopuolella.

Vaikka Langkawi sopii hyvin täydelliseen rentoutumiseen, on saarella tarjolla myös aktiviteetteja niitä haluavalle. Voit lähteä veneretkille Langkawin saariston pienempien saarten luoliin ja poukamiin  tai Pulau Payar Marine Park kansallispuistoon, jossa on hyvät mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaamiseen.  Langkawilla on myös kaksi golfkenttää.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Lue lisätietoja Malesiasta: www.malaysia.travel

Linkin tiedot sitoumuksetta!
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy