Pariisi Lontoo yhdistelmämatka - omatoimimatka, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 740,00 € /hlö 6 yötä

Yhdistelmämatka Ranskaan ja Englantiin

Pariisi-Lontoo


Champs Elysee, Piccadilly Circus, Seine ja Thames -joen risteilyt... Kaikki nämä ja paljon enemmän näet kaikki yhdellä matkalla!


Euroopan 2 upeinta kaupunkia samalla matkalla. Pariisin suuret bulevardit, latinalaiskorttelit, pienet bistrot ja herkkukaupat sekä Lontoon maailmankuulut museot, huippumusikaalit, persoonalliset pubit ja vihreät puistot.
Eurostar yhdistää kaupungit vain vajaan 2,5 tunnin junamatkalla keskustasta keskustaan. Helppoa ja vaivatonta!

Pariisi

Pariisi on maailman romanttisin kaupunki, ja ihana mihin vuodenaikaan tahansa! Pariisi on myös shoppailijan paratiisi: lukemattomia muotiliikkeitä, parfymerioita, sisustusliikkeitä, kirjakauppoja, tavarataloja... Ostoksia voit tehdä myös kirpputoreilla, joita löytyy eri puolilla kaupunkeja. Myös hyvän ruoan ystävälle Pariisi on oivallinen matkakohde, sillä kaupungissa on tuhansia kahviloita ja ravintoloita - edustettuina ovat kaikki maailman keittiöt!

Lontoo

Lontoo on täynnä tapahtumia, nähtävyyksiä, musikaaleja, hyvää ruokaa ja hyviä ostosmahdollisuuksia! Madame Tussaud'n vahakabinetti, British Museum, London Eye, Harrod'sin tavaratalo, Portobello Roadin markkinat... Nämä ja paljon muuta löytyy Lontoosta! 

3 YÖTÄ PARIISISSA + 3 YÖTÄ LONTOOSSA

HINTA ALKAEN 740€/HLÖ

Hinta sisältää Finnairin, lipulla perittävät lentokenttäverot, Eurostar junaliput standard luokassa, 3 yön majoituksen keskustan keskitason hotellissa Pariisissa (esim. BW Ronceray Opera) ja 3 yön majoituksen keskitason keskitason hotellissa Lontoossa (esim. Royal National) sekä aamiaiset.

VINKKI!

Pariisi ja Lontoo sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat!

Kauttamme voit varata myös mm. musikaali- tai jalkapalloliput Lontooseen tai pääsyliput Pariisin Disneylandiin.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Lue lisää Pariisista:

www.parisinfo.com

Lue lisää Lontoosta:

www.visitlondon.com

Linkkien tiedot sitoumuksetta.
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy