Yhdistelmämatka Bratislava Wien - kaupunkiloma, omatoimimatka, Slovakia, Itävalta » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 620,00 € /hlö 6 yötä

Yhdistelmämatka Slovakiaan ja Itävaltaan

Bratislava-Wien


Tonava yhdistää 2 ihastuttavaa kaupunkia toisiinsa!


Bratislava ja Wien sijaitsevat vain noin tunnin ajomatkan päässä toisistaan ja matkan voi taittaa vaikka jokilaivalla Tonavaa pitkin.
Kompakti Bratislava ja monipuolinen Wien ovat loistava yhdistelmä ja molempia kaupunkeja yhdistää mielenkiintoinen historia ja moderni nykypäivä.

Bratislava

Bratislavassa riittää nähtävää! Arkkipiispan palatsi, Mirbachin rokokoo-palatsi, Fransiskaanikirkko, kukkulan päällä sijaitseva Kuninkaanlinna... Kaupungin keskeinen sijainti Itävallan ja Unkarin läheisyydessä sekä kaupungin halki virtaava Tonava ovat värittäneet Bratislavan historiaa vuosisatojen ajan.Bratislavaan pääset kätevästi lentämällä Wieniin. Bussimatka Wienistä Bratislavaan kestää vain noin tunnin, ja bussiin voit hypätä suoraan lentokentältä!

 

Wien

Sacher-kakusta ja valssista kuuluisa Wien huokuu menneisyyden henkeä. Vanhassa kaupungissa matkailijaa odottavat muun muassa tuomiokirkko Stephansdom ja Habsburgien keisarillinen palatsi. Wien on musiikin ystävän kaupunki. Musiikkiesityksiä on tarjolla moneen makuun: oopperaa, operetteja, jazzia, rockia...

3 YÖTÄ BRATISLAVASSA + 3 YÖTÄ WIENISSÄ

HINTA ALKAEN 615€/HLÖ

Hinta sisältää Finnairin, lipulla perittävät lentokenttäverot, kuljetukset henkilöautolla Wienin lentokenttä-Bratislavan hotelli-Wienin hotelli, 3 yön majoituksen keskustan keskitason hotellissa Bratislavassa (esim. Danubia Gate) ja 3 yön majoituksen keskitason keskitason keskustahotellissa Wienissä (esim. Ibis Mariahilf) sekä aamiaiset.

VINKKI!

Bratislava ja Wien sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat!

Joulun alla molemmissa kaupungeissa järjestetään tunnelmallisia joulumarkkinoita. Henkuviiniä, jouluherkkuja, koristeita, joululahjaideoita... 
Joulunalusaikana molemmat kaupungit näyttävät parastaan!


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Lisätietoja Bratislavasta:

www.bratislava.sk

Lue lisää Wienistä:

www.wien.info

Linkin tiedot sitoumuksetta!
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy